Nieuws

Open Studio's 2014

07 sep 2014

Een kunstenaar en een stad zijn op velerlei manieren met elkaar verweven. Waar ligt de aantrekkingskracht van een stad voor de praktijk van een kunstenaar? Waar stoot de kunstenaar op de grenzen van de stad? Hoe gaat een stad in zijn verschillende beleidsdomeinen om met de aanwezigheid van kunstenaars?

Uit deze spanningsvelden willen NICC en Studio Start bruikbare instrumenten opdiepen ter versterking en ondersteuning van een stedelijk en geïntegreerd kunsten- en kunstenaarsbeleid.

NICC en Studio Start presenteren op zondag 7 september 'Open Studio's 2014', de tweede editie van de  professionele studioroute die de aanwezigheid van beeldende kunstenaars en creatieve ondernemers in kaart brengt.

Meer dan 150 professionele beeldende kunstenaars en creatieve ondernemers stellen de deuren van hun werkruimte open voor het grote publiek.

Praktisch:

Zondag 7 september tussen 12-18 uur, gratis

Stel zelf een parcours samen aan de hand van stadsplan en website en ontdek de veelheid en diversiteit aan kunstenaarswerkruimtes en artistieke praktijken in Antwerpen.

Infopunten:

Extra City , Eikelstraat 25 – 31, 
2600 Antwerpen – Berchem
bar, fietsen, stadsplan

Infopunt Merksem: Ridder Van Parijsstraat 18:
bar, fietsen, stadsplan

Infopunt Antwerpen noord, Sasmeesterwoning, Oosterweelsteenweg 3, 2030 Antwerpen
bar, fietsen, stadsplan
 

www.openstudios.be

like ons op facebook