Nieuws

Masterclass Creative Jumpers

28 okt 2013

De Master Class Creative Jumpers biedt creatieve ondernemers handvatten en knowhow om een businessplan te ontwikkelen en verder te groeien. Het programma bestaat uit class sessies rond verschillende topics. De sessies bieden inspiratie en houvast voor de aansluitende praktische labsessies. Tijdens én na de sessies wordt ondersteuning aangeboden via feedbackmomenten waarin deelnemers 1-op-1 met een mentor hun ideeën kunnen toetsen en bespreken. Deze persoonlijke en op maat gesneden aanpak is een cruciaal onderdeel van het programma.

Overkoepelend worden er een aantal 'Talks' georganiseerd. Professionals komen aan het woord over onderwerpen binnen en buiten de expertisegebieden van de deelnemers. Netwerken, gluren bij de buren, kennisoverdracht, leren van een ‘hoe het niet moet’-verhaal,… vormen hierbij de rode draad. De 'Talks' moeten de deelnemers inspireren om na te denken over hun eigen praktijk.

Info:
Data: 28 oktober (kennismaking), 15 en 16 november, 29 en 30 november, 13 en 14 december 2013, 10 en 11 januari, 24 en 25 januari 2014 en afsluitmoment.
10 sessies (5 class sessies, 5 lab sessies), elke twee weken. De sessies worden in ‘tandem’ aangeboden: telkens op vrijdag en zaterdagvoormiddag.
Locatie: Antwerp Management School, Sint-Jacobsmarkt 9-13, 2000 Antwerpen
Meer info: www.antwerpmanagementschool.be/...