Nieuws

FLACC- oproep werkplaatsproject

01 sep 2013

Oproep werkplaatsproject
Wie: beeldende kunstenaars in diverse media en disciplines
Waar: FLACC, Genk in België
Wanneer: een aaneengesloten periode van 3 maanden of ongeveer 90 dagen verdeeld over verschillende periodes vanaf juli 2014 tot juli 2015
Deadline: 1 september 2013

De oproep voor een werkplaatsproject is open voor alle beeldende kunstenaars. Door de diversiteit van onze werkplaatsen is de oproep voor projecten in diverse media en disciplines. Projecten met aandacht voor de specifieke geografische, culturele, sociale of historische situatie van FLACC (of Genk/België) hebben onze voorkeur, alsmede projecten die uitgaan van de faciliteiten van FLACC. De werkperiode is 3 maanden fulltime of ongeveer 90 dagen verdeeld over de periode juli 2014 tot juli 2015. FLACC biedt, naast technische, inhoudelijk en organisatorische begeleiding, de kunstenaars een accommodatie, een werkplaats, reiskostenvergoeding en een klein productie budget.

Aanvraagprocedure

Om een aanvraag in te dienen, vragen wij u om het aanvraagformulier en het excel sheet (vul het budget in) te gebruiken. De aanvraag moet bestaan uit een uitgebreid projectvoorstel, een nauwkeurig gecalculeerd budget, een (voorkeurs)werkperiode en C.V (in woord en beeld).

Meer informatie

Zie www.flacc.info voor meer informatie of contacteer Luuk Nouwen of Sarah Indeherberge via application@flacc.info.